Zahtjev za ponudom

Želite li da Vam pošaljemo ponudu koja će odgovarati vašem uredu, molim Vas da popunite donji obrazac. U najkraćem vremenskom roku ćemo vam se javite s traženom ponudom te prijedlozima o dodatnim povlasticama ovisno o akcijama koje su trenutno u tijeku.
Obavezna polja označena su zvjezdicom.

Poslovni mail

A

Poslovni mail BASIC kom opis usluge...

Poslovni mail BASIC paket uključuje 2 GB prostora za e-mailova. Primarni pristup sandučiću e-mailova, korporacijskih kalendara i kontakata je web sučeljem - Outlook Web Access. Omogućeni su i POP te IMAP protokoli za dohvat podataka.

B

Poslovni mail START kom opis usluge...

Poslovni mail PLUS paket uključuje 5 GB prostora za e-mailove, licencu koja omogućava korištenje MS Outlook-a. Osim MS Outlookom, korisnik može pristupiti svom sandučiću web sučeljem - Outlook Web Access. Omogućeni su i POP te IMAP protokoli za dohvat podataka.

C

Poslovni mail PRO kom opis usluge...

Poslovni mail PRO paket uključuje 20 GB prostora za e-mailove te licence koje omogućuju korištenje MS Outlook-a. Korisniku je također omogućen pristup sandučiću web sučeljem - Outlook Web Access. Omogućeni su i POP te IMAP protokoli za dohvat podataka.

D

Broj Blackberry uređaja kom opis usluge...

Blackberry usluga se dodatno naplaćuje po uređaju. Ovu opciju je moguće kombinirati samo s paketima Poslovni mail PRO i PLUS

Komunikator

A

Komunikator BASIC kom opis usluge...

Ova usluga omogućuje korisniku razmjenu tekstualnih poruka, audio i video poziva, razmjenu datoteka, dijeljenje aplikacija i radne površine.

B

Komunikator ENTERPRISE kom opis usluge...

Uz sve funkcionalnosti paketa BASIC, ovaj paket dodatno uključuje organizaciju i provođenje web konferencija.

Digitalni trezor

A

PC backup 10 kom opis usluge...

Unutar ovog paketa na raspolaganju vam je 10 GB prostora za vaše datoteke, moguć je i backup sistemskih datoteka. Komunikaciju između korisničkog računa i digitalnog trezora osigurava softverski agent a podacima je moguće pristupiti sa bilo kojeg računala putem MyRoamTM web sučelja. Svi podaci zaštićeni su 128-bitnim AES standardom.

B

PC backup 20 kom opis usluge...

Unutar ovog paketa na raspolaganju vam je 20 GB prostora za vaše datoteke, moguć je i backup sistemskih datoteka. Komunikaciju između korisničkog računa i digitalnog trezora osigurava softverski agent a podacima je moguće pristupiti sa bilo kojeg računala putem MyRoamTM web sučelja. Svi podaci zaštićeni su 128-bitnim AES standardom.

C

PC backup 40 kom opis usluge...

Unutar ovog paketa na raspolaganju vam je 40 GB prostora za vaše datoteke, moguć je i backup sistemskih datoteka. Komunikaciju između korisničkog računa i digitalnog trezora osigurava softverski agent a podacima je moguće pristupiti sa bilo kojeg računala putem MyRoamTM web sučelja. Svi podaci zaštićeni su 128-bitnim AES standardom.

D

Server backup 10 kom opis usluge...

LiveVault je vodeće rješenje na području izrade serverske sigurnosne kopije. Ovaj paket uključuje 10 GB prostora za pohranu, a broj poslužitelja koji koristi taj prostor je neograničen. Pohranjen se stalno nadopunjuju pomoću nagrađivane patentirane tehnologije kojom se prenose samo bajtovi koji se mijenjanu kao i baze podataka poput Exchange, SQL i Oracle. Podacima je moguće pristupiti preko web sučelja. Svi vaši serverski podaci zaštićeni su 256-bitnim AES standardom.

E

Server backup 25 kom opis usluge...

LiveVault je vodeće rješenje na području izrade serverske sigurnosne kopije. Ovaj paket uključuje 25 GB prostora za pohranu, a broj poslužitelja koji koristi taj prostor je neograničen. Pohranjen se stalno nadopunjuju pomoću nagrađivane patentirane tehnologije kojom se prenose samo bajtovi koji se mijenjanu kao i baze podataka poput Exchange, SQL i Oracle. Podacima je moguće pristupiti preko web sučelja. Svi vaši serverski podaci zaštićeni su 256-bitnim AES standardom.

F

Server backup 50 kom opis usluge...

LiveVault je vodeće rješenje na području izrade serverske sigurnosne kopije. Ovaj paket uključuje 50 GB prostora za pohranu, a broj poslužitelja koji koristi taj prostor je neograničen. Pohranjen se stalno nadopunjuju pomoću nagrađivane patentirane tehnologije kojom se prenose samo bajtovi koji se mijenjanu kao i baze podataka poput Exchange, SQL i Oracle. Podacima je moguće pristupiti preko web sučelja. Svi vaši serverski podaci zaštićeni su 256-bitnim AES standardom.

Superdisk

A

Superdisk SMALL kom opis usluge...

Vaš dodatni diskovni prostor koji uključuje 5 GB diskovnog prostora. Moguće mu je pristupiti preko sigurnog web sučelja ili izravno Windows Explorerom s Vašeg osobnog računala.

B

Superdisk MEDIUM kom opis usluge...

Vaš dodatni diskovni prostor koji uključuje 25 GB diskovnog prostora. Moguće mu je pristupiti preko sigurnog web sučelja ili izravno Windows Explorerom s Vašeg osobnog računala.

C

Superdisk LARGE kom opis usluge...

Vaš dodatni diskovni prostor koji uključuje 100 GB diskovnog prostora. Moguće mu je pristupiti preko sigurnog web sučelja ili izravno Windows Explorerom s Vašeg osobnog računala.

Moj portal

A

OfficePortal START   opis usluge...

Ovaj paket vam nudi pristup SharePoint Services portalu sa svim ugrađenim funkcionalnostima. Na raspolaganju imate 5 GB prostora za međusobnu suradnju na portalu. Svi dokumenti objavljeni na portalu zaštićeni su ForeFront Client Security antivirusnim rješenjem i SSL certifikatom.

B

OfficePortal BUSINESS   opis usluge...

Ovaj paket vam nudi pristup SharePoint Services portalu sa svim ugrađenim funkcionalnost. Na raspolaganju imate 10 GB prostora za međusobnu suradnju na portalu. U sklopu ovog paketa dobiti ćete prilagođeni portal "Naš ured" sa ugrađenim dodatnim sadržajem i dodatni portal "Praćenje radnih zadataka". Svi dokumenti objavljeni na portalu zaštićeni su ForeFront Client Security antivirusnim rješenjem i SSL certifikatom.

C

OfficePortal EXTENDED   opis usluge...

Ovaj paket vam nudi pristup SharePoint Services portalu sa svim ugrađenim funkcionalnostima. Na raspolaganju vam je 15 GB prostora za međusobnu suradnju na portalu. U sklopu ovog paketa dobiti ćete prilagođeni portal "Naš ured"* sa ugrađenim dodatnim sadržajem u dodatna portalna rješenja: "Praćenje radnih zadataka", "Kadrovska" i "Naše poslovanje". Svi dokumenti objavljeni na portalu zaštićeni su ForeFront Client Security antivirusnim rješenjem i SSL certifikatom.

Održavanje

A

Support BRONZE   opis usluge...

Ova usluga uključuje 4 intervencije, telefonsku pomoć i rješavanje problema tijekom radnog vremena

B

Support SILVER   opis usluge...

Usluga uključuje proaktivno održavanje i podršku klijenata, pomoć udaljenim pristupom ili telefonski, telefonsku podršku svih dana u tjednu tijekom radnog vrmena. U paket je uključeno 6 intervencija.

C

Support GOLD   opis usluge...

Uz proaktivno održavanje i podršku kroz 24x7x365 ovaj paket uključuje i brigu o instalaciji i reinstalaciji klijentskih računala te je broj intervencija neograničen.

Zaštita mreže

A

Checkpoint Safe@Office 5   opis uređaja...

Checkpoint Safe@Office uređaj osigurava dodatnu zaštitu vaše mreže u uredu. Ovaj paket namijenjen je malim uredima koji imaju najviše 5 uređaja na mreži. Safe@Office uređajem omogućeno je terminiranje VPN tunela koji omogućava siguran i udaljen pristup uredskoj mreži.

B

Checkpoint Safe@Office 25   opis uređaja...

Checkpoint Safe@Office uređaj osigurava dodatnu zaštitu vaše mreže u uredu. Ovaj paket namijenjen je srednje velikim uredima koji imaju najviše 25 uređaja na mreži. Safe@Office uređajem omogućeno je terminiranje VPN tunela koji omogućava siguran i udaljen pristup uredskoj mreži.

C

Checkpoint Safe@Office Unlimited   opis uređaja...

Checkpoint Safe@Office uređaj osigurava dodatnu zaštitu vaše mreže u uredu. Ovaj paket namijenjen je velikim uredima i nema ograničenja u broju mrežnih uređaja. Safe@Office uređajem omogućeno je terminiranje VPN tunela koji omogućava siguran i udaljen pristup uredskoj mreži.

Vaši podaci

TVRTKA:   Ukoliko želite da vas kontaktiramo molimo Vas da označite preferirani način:

  TELEFONSKI
  E-MAILOM
OIB:  
E-MAIL*:      
ADRESA TVRTKE:   NAPOMENA:
GRAD:  
KONTAKT TELEFON:  
IME I PREZIME KONTAKT OSOBE: